Épp forgatókönyvírásban vagyok, az első rész összerakásán dolgozom. A gólyatáborról fog szólni, ennél többet persze nem árulhatok el. Két későbbi rész forgatókönyve már lényegében elkészült, még van három, ami folyamatban van, egyedül az utolsó rész, az évadzáró nincs még sehol.

Itt az első epizóddal annyi a bökkenő, hogy ezt kezdtük el először írni, és most sokadszorra is rájöttünk tegnap, hogy nem a legjobb. Sebaj, átírom, törlöm ami szar. Ezekkel a dolgokkal nem szabad finomkodni, mert jóllehet, minden amit az ember leír, közel áll hozzá, de attól még kíméletlen önkritika kell. Pláne, az első résznek kell jónak lennie. Nem maradhat benne olyan poén, ami már nekünk sem tetszik.

Amit még meg kell jegyeznem, hogy ebben a forróságban nem igazán tudok úgy gondolkodni, mint szeretnék. Kell egy két hűs szellő, hogy beindítsa a fantáziámat.

 

Szerző: Ádámbátyám  2011.07.15. 18:38 1 komment

Címkék: meleg írás gólyatábor

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagegyetem.blog.hu/api/trackback/id/tr603070716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Janibácsi 2011.07.15. 19:32:02

igyál egy sört, hátha lehűt:)
süti beállítások módosítása