Kitaláltuk ezt a projektet, nagy lendülettel neki is álltunk tavaly valamikor (sajnos a sör és a pálinka elhomályosítja a részleteket). Ádámmal naponta, de legalább kétnaponta (ez tulajdonképpen belegondolva lehet költői túlzás, de mindeképpen gyakrabban :) ) leültünk egy sör és egy laptop mellett a büfében, és haladtunk vele. Aztán hogy, hogy nem, egy idő után a laptop elmaradt, és a sör új párja a még több szesz lett, jött az ősz, showhajtás, költözés, mindenféle fáradalmak, és sajnos a VilágEgyetem projekt egy kicsit pikszisen kívül esett.

Örömmel jelentem, hogy bár az alkoholt továbbra sem vetjük meg, a munka azonban újrakezdődött. Igen :)

Ádám például elkezdte profi kinézetűvé varázsolni a forgatókönyveket, ami reményeink szerint nagyban meg fogja könnyíteni a forgatással, a rendezéssel aló munkát, valamint könnyebben átlátható lesz azoknak is, akik színészként szerepelnek terveinkben, és nem vesznek részt az alkotás mámoros (főleg szesztől) folyamataiban.

Ezen kívül végre megtörtént, amit mindig is halogattunk: elkezdtük az utolsó rész forgatókönyvét. Ez is bekövetkezett, még lehet, hogy lassan a színészeknek is szólni kell majd. 

Pár nap van csak vizsgaidőszakból vissza, ha befejeződik végre, akkor azt hiszem rövid időn belül olyan szintre jutunk a kis sorozatunkkal, hogy mindenki láthassa, miről susmogunk és/vagy külső szemlélő számára érthetetlen dolgokról beszélünk néha Ádámmal. 

 

Szerző: Janibácsi  2012.01.29. 01:35 Szólj hozzá!

Címkék: írás világegyetem

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagegyetem.blog.hu/api/trackback/id/tr863964810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása